Om 7ster


Idérik klassisk liberal / libertarian. Anser att alla människor har rätt till sin frihet, liv och egendom, samt att alla ska vara lika inför lagen och lagen ska vara lika för alla. Skriver om allt möjligt, men försöker hålla mig till sådant som inte anses självklart utan kan provocera, väcka debatt och ge nya infallsvinklar.

Finns på e-post: 7ster@mail.com
samt Twitter: @F7ster

10 kommentarer till Om 7ster

  1. Tove skriver:

    Intressant och givande inlägg i debatten. Jag ser fram emot dina kommande inlägg. Vad har du för utbildning? Finns det källhänvisningar till det du skriver någonstans?

    Gilla

  2. 7ster skriver:

    Hej Tove,
    Vad roligt att höra. Min utbildning är inte inom de områden jag skriver om (jag har gått på KTH). Det som ligger bakom är istället ett livslångt intresse och engagemang i dessa frågor som yttrat sig på flera olika sätt. Jag läser, diskuterar och debatterar mycket samt testar argument och ståndpunkter.

    I vissa fall där jag tycker att det är relevant och det finns bra lättillgängliga källor så har jag angivit dessa eller tagit fram länkar på begäran, men jag är inte wikipedia och jag skriver inte avhandlingar. Jag bloggar om det som intresserar mig för att jag tycker att det är roligt och så länge kolumnister/artikelförfattare och debattörer inte källhänvisar allt de skriver så ser jag inte varför jag skulle göra det. Jag tror att det skulle bli otroligt jobbigt och ta väldigt mycket tid, och förmodligen skulle de döda lusten att skriva överhuvudtaget. Och vad säger att man inte kan ifrågasätta hur trovärdig en källa är och hur man ska tolka den.

    I slutändan handlar det om syftet. Jag tror inte att jag kommer att kunna omvända någon som bestämt sig för motsatsen oavsett vad jag skriver eller vilka källor jag tar fram. Bloggen är inte heller tänkt som slagträ i debatter. Jag skriver för att de som tycker att det är intressant och vill lära sig mer ska kunna göra det. Läsaren får själv avgöra om denne tycker att det är givande och riktigt.

    Gilla

    • Gede skriver:

      Hej
      Har med stort nöje läst de senaste två inläggen. Jag gillar ditt sätt att angripa politiska frågor. Jag håller med dig om att argumenten måste vara grundade på vetenskapliga rön och resultat från redan testade åtgärder i andra länder. Först därefter skall man låta mage och hjärta få så mycket utrymme som möjligt.

      Gilla

  3. Robert skriver:

    Hej.

    Kan man följa dig på Twitter eller Fb?

    /Robert

    Gilla

  4. Alx Danielsson skriver:

    Hej,
    Efter att ha läst ditt inlägg om jobbskatteavdraget fick jag en tanke som du ev kan vara intresserad av. Jag hittade dock inget sätt att kontakta dig på.

    Med vänlig hälsning Alx

    Gilla

    • 7ster skriver:

      Jag har mailat dig men fick felmeddelande. Om du inte fått mailet så får du gärna skicka en annan mailadress. Jag godkänner alla inlägg manuellt, så jag kommer inte att lägga ut din e-postadress.

      Gilla

  5. Pingback: Gästinlägg: Feminismen skrämmer mig | Genusdebatten

  6. Dan Ahlmark skriver:

    Hej!
    Jag gav nyligen ut en bok om libertarianism (VAKNA UPP! DAGS ATT DÖ! Libertarianism och den Civila VälfärdsStaten). Det vore intressant att prata om några frågor. Har Du en email adress ?
    Vänliga hälsningar!
    Dan Ahlmark

    Gilla

Lämna en kommentar